Helderziendheid en hoe er mee omgaan
   
  Ontvang elke dag
GRATIS uw horoscoop
per e-mail in uw postvak
 
  RamStierTweelingenKreeft
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
Boogschutter
SteenbokWatermanVissen
 
Helderziende
hulplijn
 
   
Verkrijg directe
antwoorden
 
  Helderziende Medium.nl
  Accounts
 
 
  Goedkoopste
  Betaal veilig
  4 minuten gratis
  Goedkoper bellen
 
  maak nu
uw gratis account
 

                    Telefoon consultatie

                    E-mail consultatie

                    Gratis horoscoop

                    Foto reading


Helderziendheid en hoe er mee omgaan

Kwaliteit staat voorop


Onze helderziende mediums, kaartlezers, mediums en astrologen behoren tot de top van het nederlandstalige deel van Europa. Wij streven naar 100% zuiverheid, integerheid en eerlijkheid, het gaat immers om een correcte beantwoording van de voor u zeer belangrijke levensvragen. Helderziende mediums helpen u via hun helderziendheid en verklaren uw onverklaarbare ervaringen en voorspellen uw toekomst

Anoniem en vertrouwelijk
Wij garanderen u dat gesprekken met de bij helderziendemedium.nl adverterende helderziende mediums honderd procent anoniem zijn. De behandeling van contact e-mails en eventuele klachten naar helderziendemedium.nl worden vertrouwelijk behandeld.

Gescreende helderziende mediums
Het streven van helderziendemedium.nl is erop gericht om de klanten enkel bekwame en gescreende kaartleggers, astrologen, helderziende mediums, mediums enz. naar u aan te bieden. De bij ons aanwezige helderziende mediums hebben een strenge selectie ondergaan op hun vakgebied. Tijdens deze selectie is er getest op werkervaring en hoog behaald spiritueel niveau op hun vakgebied.

Jarenlange ervaring
Door jarenlange ervaring en begeleiding van één van de pioniers onder de Nederlandse en Belgische helderziende mediums staat ons team van ervaren helderziende mediums voor u klaar. Aangezien spiritualiteit zeer divers is, hebben onze professionele helderziende mediums een eigen vakgebied waar ze in uitblinken:

  • Helderziend, helderwetend en heldervoelend
  • Toekomstvoorspellingen via kaartlegging (tarotkaarten, Lenormandkaarten, zigeunerkaarten, engelenkaarten)
  • Waarnemende helderziende mediums en mediums
  • Reiki
  • Astrologie, sterrenwichelarij en horoscopen
  • Luisterend oor voor relatieproblemen
  • Pendelen
  • Getallensymboliek
  • Analyse van handschriften
  • Wicca's & erfheksen

Kwaliteitscontrole
helderziendemedium.nl is een spirituele hulplijn waar zelfstandige helderziende mediums, kaartlezers, mediums, astrologen ed. hun diensten aanbieden.

Uw raadpleging betaalt u enkel via uw telefoonrekening of helderziendemedium.nl-account.
Laat u dus nooit verleiden om rechtstreeks bijkomend geld over te maken naar een helderziend medium!

Voor alle duidelijkheid, helderziendemedium.nl benadert u nooit zelf!
Onze helderziende mediums krijgen nooit via ons uw telefoonnummer in handen, uw anonimiteit is gegarandeerd. Tevens dienen onze helderziende mediums geen contactgegevens aan u te vragen.

Heeft u vragen of opmerkingen over de website helderziendemedium.nl? Vragen over onze helderziende mediums? Dan kunt u ons snel en makkelijk online benaderen via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Gezondheid
Je gezondheid is je kostbaarste bezit, u mag dus nooit de dokter voorbij lopen.

Dus niet spelen met uw gezondheid, altijd bij twijfel even naar de dokter gaan. Uw gezondheid is een van de belangrijkste en kostbaarste dingen in het leven. Voor gezondheids- en therapeutisch advies zullen wij u moeten doorverwijzen naar erkende artsen en therapeuten!

Gedragscode
Wij erkennen de wettelijke richtlijnen (gedragscode) van de Ethische Commissie voor de telecommunicatie.MicroBel | Mobiele site | Privacybeleid | Site index | Interessante bronnen | Consulenten


Copyright © 2007 - 2021 Helderziende Medium.nl