Helderziend medium Christel - Kaartleggen
   
  Ontvang elke dag
GRATIS uw horoscoop
per e-mail in uw postvak
 
  RamStierTweelingenKreeft
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
Boogschutter
SteenbokWatermanVissen
 
Helderziende
hulplijn
 
   
Verkrijg directe
antwoorden
 
  Helderziende Medium.nl
  Accounts
 
 
  Goedkoopste
  Betaal veilig
  4 minuten gratis
  Goedkoper bellen
 
  maak nu
uw gratis account
 

                    Telefoon consultatie

                    E-mail consultatie

                    Gratis horoscoop

                    Foto reading
     
 
Stap 1 krediet opladen:

 
Stap 2 helderziend medium kiezen:

Klik op telefoon consultatie, vervolgens ziet u een overzicht van de op dat moment aanwezige helderziende mediums.
 
U bent nu in stap 3: start uw telefoon consultatie:

U gaat het gesprek starten met helderziend medium van uw keuze door te bellen naar het onderstaande lokale nummer. Geef vervolgens uw persoonlijke code en pin van helderziend medium in.


Helderziendemedium.nl - helderziend medium Christel

helderziend medium Christel


helderziend medium Christel - Helderhorend Helderhorend   helderziend medium Christel bellen in Nederland  0909 19 19   (90 cpm)
helderziend medium Christel - Kaartleggen Kaartleggen   helderziend medium Christel bellen in Belgie  0903 416 42     (150 cpm)
helderziend medium Christel - Medium Medium  Mijn naam is Christel en ik ben een heldervoelend medium, en al vele jaren mag ik mijn medemensen helpen met het zoeken van antwoorden op al jullie vragen.

Ik werk met mijn gids om jullie zo correct mogelijk te helpen.
Getuigenissen over helderziend medium Christel

De ervaringen van onze bezoekers op helderziendemedium.nl over helderziend medium ChristelBeste Christel, heel erg bedankt voor uw Reading!. Ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen, ik houd u op de hoogte.

    Getuigenis door D.

Hoi Christel,

Ik heb je begin van de week gesproken en je zei: binnen een week krijg je bericht en wederom heb je gelijk gehad want 3 dagen later was daar een mooi bericht :) .
Hoop je gauw weer te spreken.

    Getuigenis door Anita

Hoi Christel,

Wat was ik blij dat ik je gisteravond weer sprak want ik was een beetje in paniek zoals je weet. Je zei me: niks aan de hand en vanavond krijg je nog bericht terug. Ik geloofde het niet meer maar rond 23.40 uur kwam er inderdaad een bericht terug, dus je had weer eens gelijk :) .
Ik spreek je gauw weer!

    Getuigenis door Anita

Hoi Christel,

Wanneer kom je weer online?
Er zijn wat dingetjes uitgekomen wat je me had gezegd.
Hopelijk spreek ik je gauw weer

    Getuigenis door Anita

Echt super ben je!
Liefde en licht voor jou

    Getuigenis door Ellen

Ik hoop je snel weer online te zien!

    Getuigenis door H.

Christel is geweldig ! Ik heb haar aantal keer gesproken en alles klopt jammer dat u niet veel er bent Vorige maand voor het laatst hoop u snel weer online te zien ! Liefst

    Getuigenis door S

Te Gek is Christel voor woorden! Ze kan dingen zeggen, vaak zelf mensen beschrijven, ongelooflijk. OOk vaak precies in raadsels, maar alles wordt duidelijk! Ik val bijna iedere keer letterlijk van mijn stoel! Echt aan te bevelen! TOP! Dank je Christel voor de zovele keren je me erdoor moet sleuren. Jammer dat je zo weinig aanwezig bent, want is moeilijk je te kunnen pakken! Maar is de moeite om te wachten! xxx

    Getuigenis door Zeg het A

Echt een topper! Je zei van de week, binnen een werkinstructies het contact weer zoals toen en ja hoor klopt...Onze gesprekken zijn weer zoals ouds. Gelukkig! Nu nog de laatste stap...zijn keuze die hij .moet maken. Ben benieuwd naar januari. Hopelijk geen vertraging erop. Bedankt voor alles.

    Getuigenis door anoniem

Klinkt hoopvol. Zegt rake dingen. Spreekt ook een beetje in raadsels. Zal zijn omdat ik het nog niet weet, zeker. De tijd zal het leren. Klinkt alleszins hoopvol. Bedankt daarvoor.

    Getuigenis door Lies

Je zei maandag in de loop van de week, vandaag dus is het eerste deel uitgekomen ......
Goed zeg!

    Getuigenis door Wil

Beste Christel, u zag berichten onderweg en die zijn inderdaad aangekomen. hij stuurde mij een kort bericht waarin hij zijn gevoelens aangaf. ik wacht even totdat ik meer van hem gehoord heb alvorens ik u weer bel. maar u zat weer juist,

groetjes

    Getuigenis door Groningse R

Wow Christel is goed! Je stelt een vraag en ze weet meteen het verleden, heden en de toekomst uit te leggen. Verleden en heden klopt dus ik heb vertrouwen in de toekomst.
Christel, dankjewel

    Getuigenis door Anoniem

Beste Christel, ik bel u al een tijdje. Zodra het tegenzit weet u me weer bovenop te helpen. Elke keer weer bij het rechte eind. Ik bel u al een hele poos mbt mijn relatie, en zoals u aangaf is de verandering nabij. Ik ben zoooo benieuwd en ik hou u zeker op de hoogte.
Groetjes, uw trouwe beller met haar koppige vriend

    Getuigenis door anoniem

Ik heb je in April gebeld ivm met mijn vriend. Je zei dat we elkaar niet zouden zien in April, wel lezen en dat we elkaar zouden zien in Mei. Je was heel juist. En dat alles goed gaat komen, daar twijfel ik nu niet meer over. Je had weer eens gelijk. Hoop echt dat we een vaste relatie krijgen.....je zei van wel. Dus hoop dat het snel gebeurt. Bedankt Christel dat je er was voor mij op dit moeilijk moment.

    Getuigenis door Annemie

Lieve Christel,

Ik spreek je al een hele tijd over de situatie met mijn ex en vanaf het begin heb je gezegd, dit komt wel weer goed en nog steeds blijf je bij je standpunt. Ik heb je gister gesproken en wederom vertelde je me hele mooie dingen en eindelijk duurt het niet zo lang meer voordat er wat positiefs gaat veranderen. In eerdere gesprekken gaf je ook steeds aan dat ik van baan zou gaan veranderen en ik dacht iedere keer: pffff waar heeft ze het nou steeds over want dat ben ik echt niet van plan hoor en iedere keer zei ik je dat ook waarop jij lachend zei: ik zie het toch echt liggen. Naja dacht ik dan, het zal wel .... Tot vorige week, ik ben inderdaad nogal van het ene op het andere moment van baan verandert wat ik totaal niet had verwacht. Afgelopen weekend moest ik aan je denken verhip, ze heeft gelijk gekregen. Nu is het wachten op de klapper en ik hoop dat er snel iets moois gaat gebeuren. Jij zegt van wel en ik laat het je weten als het zover is.

Liefs Anita

    Getuigenis door Anita

hoi Christel, na lange tijd je terug eens gebeld. ja ik bel zo af en toe eens voor een update hé. En toch ben je er nog steeds van overtuigd dat alles in orde komt en dus blijf ik er ook in geloven. Bedankt Christel
groetjes van mij.

    Getuigenis door caroline

Beste medium Christel, ik heb u de laatste tijd vaak gebeld en telkens met dezelfde vraag. Elke keer nam u geduldig de tijd om mij gerust te stellen. Ik heb u gisteren gebeld en u vertelde mij dat er binnenkort contact ging komen. En dat het hierna ook veel beter zal gaan. Vandaag kon u ik eerder dan verwacht weer bellen om te vertellen dat ik een bericht heb gehad.hopelijk komt het goed zoals u zei. Geen wonder dat u altijd moeilijk te bereiken bent. Echt een top medium.
Tot bels.

    Getuigenis door groningse R

Hoi lieve Christel,
Ik spreek je al een tijdje en iedere keer geef je me weer de moed en kracht om erin te blijven geloven dat het goed komt tussen mijn ex en mij. Vanaf het begin heb je gezegd dit komt zeker weten weer goed en langzaam aan beginnen er wat dingen uit te komen die je hebt gezegd en dat heb je vanavond ook bevestigd. Heb je net weer gesproken en wederom blijf je dezelfde dingen zien en doorkrijgen en alleen de tijd is het grote probleem en op mijn vraag of het vast staat dat dit gebeurt zei je volmondig ja en daar hou ik me aan vast.
Dankjewel weer voor je geduld met mij en ik spreek je snel weer....

Liefs Anita

    Getuigenis door Anita

Lieve Christel, ik wil je graag via deze weg een heel gelukkig nieuwjaar toewensen, met heel veel geluk, positiviteit en blijheid. Ik wil je danken voor het afgelopen jaar, voor je steun, opbeurende gesprekken en je luisterende oor. Al het beste gewenst voor jou.. en een lieve groet van mij.

    Getuigenis door anoniem.

Christel. Waar ze de dingen soms haalt of doet, ik weet het niet, maar niet een algemeen situatie kan ze schetsen, vaak geeft ze details! De ene keer meer dan de andere, maar zit er mooi op! Ze is recht voor de raap, geeft vertrouwen, rust en geeft tips. Ken haar reeds een tijdje, en is mijn steun en toeverlaat! Ze staat steeds voor je paraat, of probeert extra tijd vrij te maken op een moment dat je het meeste nodig hebt! Eentje uit de 1000.

    Getuigenis door annmarie

Dag Christel,

ik sta werkelijk versteld van uw consult! je wist dat er een stilstand was, dat ik over iets anders pieker dat prioritair is. chapeau! Als de rest uitkomt dan laat ik het zeker weten. Jij bent echt een aanrader.

    Getuigenis door anoniem

hello christel, sorry heb geen dag kunnen zeggen. Bedankt voor het gesprek, u bent echt PRACHTIG .

Warme Groetjes, u eerste vandaag

    Getuigenis door A.

Wat blijft het toch heerlijk om je te spreken. Dat wat je al een tijd terug begint steeds meer werkelijkheid te worden. Over dat ik een keuze moet gaan maken. Hopelijk word deze wel makkelijk. Maar zoals je gister al zei. Dacht je van niet. Dankjewel voor je steun en ik bel je terug .

    Getuigenis door mad

Bedankt voor je goede raad en je heldere inzicht, je steun en advies. Je hebt mij echt goed geholpen. Je bent een toppertje. Ik spreek je gauw weer.

    Getuigenis door Martine

Hier even een getuigenis voor Christel. Ik heb al geruime tijd contact met haar en er zijn langzaam dingen uit aan het komen. Ik wil via deze weg, iedereen die inzicht wil in zijn/haar problemen, Christel aanraden. Ik ervaar ontzettend veel steun bij haar. Daarbij komt ook, dat ze dingen verteld die simpelweg zo zijn. Hoe ik dat weet.. omdat ik geen enkel vertrouwen meer had in mijn situatie, maar dat alles wat verteld is nu toch op zijn plaats begint te vallen. Ze draait nergens omheen en zal je ook vertellen wat ze ziet/doorkrijgt. Een hele bijzondere ervaring. Bij deze, wil ik Christel bedanken voor de steun en de kracht die ze mij elke keer weer geeft. Een warme groet, van een vaste klant.

    Getuigenis door anoniem.

Hier even een getuigenis voor Christel. Dit omdat ik haar aan wil raden, voor alle mensen die steun zoeken, waarheid waarderen en goede, oprechte tips nodig hebben om verder te kunnen waar zij op dit moment in vastlopen. Ik bel Christel al een tijdje en de dingen die zij me heeft gezegd, zijn dan ook daadwerkelijk zo gelopen. Langzaam zijn er dingen aan het veranderen en besef ik mij, dat dat dingen zijn die zij me ook heeft voorspeld. Uiteindelijk heb ik geleerd, om eerst voor mijzelf te kiezen en dingen te doen die belangrijk zijn voor mij en mijn ontwikkeling. Door de gesprekken met Christel, krijg ik dan ook weer duidelijkheid, moed en vertrouwen. Dus voor iedereen die geen sprookjes wil horen, maar wel hoe de realiteit is, raad ik aan haar eens te contacteren. Bij deze, dank voor je steun Christel, ik zal je binnenkort weer eens contacteren! Lieve groet van mij.

    Getuigenis door anoniem.

Zoals u zei mijn ex zou contact opnemen en hij heeft het gedaan bedank en nu de rest van u voorspellingen u bent echt goed en dat via de telefoon bedankt

    Getuigenis door Jas

hey christel,
Zoals je zei deze week dat mijn contract ging verlengd worden,het is waar heb deze namiddag mogen tekenen..vele grtjes annick

    Getuigenis door annick

Hoi Christel,

Ik heb je vanmiddag aan de telefoon gehad en je zei dat er snel contact zou komen. Nog geen twee uur later kreeg ik een berichtje met een nieuwe foto van de kleine meid.
Ben echt super blij hiermee, je had weer eens gelijk :)
Ik hou je op de hoogte .....

Liefs Anita

    Getuigenis door Anita

Lieve Christel, zoals je mij voorspelde (en het vandaag al uitkwam) heb ik de mail van mijn ex al ontvangen. En alle problemen erbij zoals je zei. Ik ga dus zeker de wijze raad van jou opvolgen. En uiteraard bel ik je snel weer terug. Ik vind het fijn dat ik steeds op jou kan rekenen. Wat jij doet heb ik nog nooit ervaren, dit is echt top. Nogmaals bedankt.

    Getuigenis door Tinneke

Beste medium Christel,
Ik sta er nu pas bij stil dat uw voorspelling van gisteren is uitgekomen..u zag contact in de avond en dat is precies zo uitgekomen...haha even kijken als de rest ook zal uitkomen

    Getuigenis door Groningse R.

Hoi Christel, bedankt voor het gesprek gisteren, ik zat diep en jij hielp me er weer bovenop. ik geloof in je voorspellingen, want je zei hetzelfde als de keer ervoor en er is ook al wat van uitgekomen. Bedankt Christel en je hoort me nog.

    Getuigenis door Caroline

Hoi Christel, heb je zojuist weer even aan de telefoon gehad. Inmiddels bekend als jou stalker, maar ik ervaar dan ook veel steun en begrip van jou in deze toch wel lastige periode die ik door 'moet' maken. Je bent een bijzonder mens en we houden contact. Geniet van je weekend en nog een keer, Dank! Lieve groet.

    Getuigenis door anon.

lieve christel bij deze wil ik jou weer bedanken want veel wat jij mij heb gezegd is uitgekomen je bent een kanjer en een zuiver medium
ik heb altijd heel veel aan jou mocht de rest ook uit gekomen laat ik het jou gelijk weten gr je vaste beller

    Getuigenis door anoniem

Beste Christel,u had het weer bij het rechte eind. Toen u zei dat mijn vriend van zich zou laten horen in de maand juni was ik wat sceptisch gezien de situatie tussen ons. Een week nadat ik u gesproken heb heeft hij me plotseling gevraagd samen iets leuks te doen..en morgen ook weer. Hartelijk dank..ik hoop dat we nu aan een serieuze relatie kunnen beginnen.

    Getuigenis door groningse R

Dag Christel.Heb je zojuist al even gebeld,om je te danken voor de 'alweer' juiste voorspelling,waar ik zelf geen vertrouwen in had.Ik bel je nu geregeld,omdat ik veel onzekerheden heb en ben ontzettend dankbaar dat ik bij je terecht kan!Ik vind je een bijzondere vrouw met een hele bijzondere gave.Dat mag gezegd worden!Zoals je zelf aangaf, zal ik dan proberen het piekeren om te zetten in positief denken.Ik zal je op de hoogte houden van hoe het lopen gaat.Nogmaals.. Dank!Voor je persoonlijkheid en de helderheid die je mij geeft.Lieve Groet van mij.

    Getuigenis door anon.

Hoi Christel,

Dankjewel voor je tijd vanavond, zat er echt helemaal doorheen en wilde de moed al opgeven maar na een gesprek met jou zie ik weer positiviteit.
Je zei me dat het de laatste loodjes zijn en die wegen idd het zwaarst.
Dit gaat absoluut goed komen zei je me, 1000 procent zeker!!
Als het zover is kan ik je zeggen dat ik de gelukkigste vrouw op aarde ben en dat vakantie kaartje krijg je absoluut :)
Heel heel heel erg bedankt

    Getuigenis door Anita

Dag Christel.Ik heb u vanmiddag gesproken,met altijd weer dezelfde twijfel en onzekerheid.U blijft bij uw standpunt en wijkt daar dan ook niet vanaf.Het geeft altijd weer kracht en moed als ik uw stem heb gehoord..vol vertrouwen en zekerheid.Ik zal het afwachten en u bent de eerste die het te horen zal krijgen,als het idd zo gaat verlopen.Warme Groet van mij.

    Getuigenis door anon.

Christel ik belde je onlangs en ja hoor 1 van je voorspellingen kwam uit. Hij had gereageerd op mijn berichtjes. Nu hoop ik van harte dat de rest ook mag uitkomen. Maar heb er vertrouwen in. Hoop je weldra weer te kunnen spreken. Lieve groetjes

    Getuigenis door Caroline
MicroBel | Mobiele site | Privacybeleid | Site index | Interessante bronnen | Consulenten


Copyright © 2007 - 2022 Helderziende Medium.nl